Trailers toegevoegd aan TV & film pagina’s op Facebook

Posted by | February 25, 2014 | Engagement @nl | No Comments

Facebook gaat door met het toevoegen van nieuwe functies die gericht zijn op het stimuleren van de aanwezigheid van tv- en filmpagina’s op het sociale netwerk. Sinds kort kunnen beheerders van geverifieerde tv- en filmpagina’s een trailer aan hun Facebook pagina toevoegen. Een mooie manier van promotie op je pagina.

TheVoiceTrailer

Tv- en filmpagina’s kunnen met de trailers de nieuwste aflevering of film onder de aandacht brengen voor een bepaalde periode. De Trailer staat vast op de pagina en daalt dus niet naarmate er nieuwe content gepubliceerd wordt. De Trailer valt direct op door zijn positie rechtsboven op de tijdlijn. De trailer krijgt de standaard titel: official trailer. Om een trailer op je geverifieerde Facebook pagina toe te kunnen voegen is de aanwezigheid van video content wel noodzakelijk op de pagina.

Video trailer FB

Als de functie straks ook aan andere bedrijfspagina’s toegevoegd wordt zijn er voor deze bedrijven ook talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld, het laten zien van reclames, product releases en nog veel meer op een mooie manier op hun Facebook pagina. Wij hopen dat deze functie ook wordt ontwikkeld voor de andere bedrijfspagina’s.

Leave a Reply