Terugblik op de Inspiratiesessie

Posted by | December 12, 2014 | News @nl | No Comments
IMG_2251

De kop is er af! Oftewel, de kick-off van The Next Ad was een groot succes. Heb je het gemist? Niet getreurd, in dit blog vind je een korte terugblik op de middag.

Het begon allemaal…

De stand was opgebouwd, de banners uitgerold, de badges lagen klaar (op alfabet, jawel), spa stond klaar in 3 kleuren, de garderoberekken glommen en een lege ruimte staarde ons aan. Kortom: wij waren klaar voor onze gasten. Vanaf 15.00 uur liep iedereen binnen en met badge, zonder jas, en met koel drankje kon de middag beginnen. Ready voor de inspiratiesessie.

Voorbereiding-2

Facebook Advertising

Onze CEO Achmed Awad heette iedereen welkom en de insights konden beginnen over Facebook Advertising. Met trots gaf Achmed het woord over aan de Performance Marketeer van Facebook, Daniel Spijker. Daniel Spijker een inspirerend verhaal over de werking en groei van Facebook Advertising. Een aantal van onze gasten twitterde deze middag mee met de hasthag #thenextad.

Gearriveerd Tweets-2

 

 

 

Facebook Tweets

 

Facebook Tweets-3

 

 

Facebook insights

Welcome to the next level of social advertising

Na de sessie van Daniel introduceert Achmed hét nieuwe label van Media Injection: The Next Ad. Een verhaal dat begint bij de geboorte van The Next Ad en het idee dat de toekomst van social advertising lokaal en CRM-gedreven is. Lees hier de blog van Achmed hierover.

TNA tweets-2

 

TNA fb ads tweets-2

Dan is het tijd voor de borrel in kerstsfeer

IMG_2249

Wil je alles weten over wat The Next Ad voor jouw merk kan betekenen? Onze collega’s vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via 020-8203722 of bezoek de website.

 

Leave a Reply