Publiceren

Alles wat je nodig hebt om berichten te publiceren

Je staat op het punt een ​​nieuw bericht te publiceren. Afhankelijk van de verschillende kanalen die je hebt aangesloten in Media Injection, kun je nu publiceren naar meerdere kanalen tegelijk. Ieder bericht is aan te passen voor elk kanaal. Wil je een foto of een video toevoegen? Geen probleem, je voegt eenvoudig media toe op hetzelfde moment.

social

Projecten

Een project is een krachtige manier om je alle data per online campagne gestructureerd in te delen naar jouw voorkeur. Het publiceren van berichten doe je vanuit deze projecten. Zo verzamel je alle data van één project in één overzicht.  Projecten kunnen bijvoorbeeld gecreëerd worden voor een product, een uitzending, een actie, een merk of voor een bepaalde periode.

projects

Sla berichten op

Wil je een idee voor een bericht snel opslaan om het later uit te werken? De Opslaan-functie in het Media Injection-platform helpt je jouw gedachten op te slaan voor berichten in de toekomst.

Plan berichten in

Om je te helpen met toekomstige content, biedt Media Injection je de mogelijkheid om berichten in te plannen naar verschillende kanalen.

Content Kalender

Ieder project heeft zijn eigen content kalender. Hier vind je een overzicht van jouw berichten in de toekomst en uit het verleden.

Content Kalender2

Gebruik Media Injection voor publiceren – altijd en overal Vraag nu een gratis demo aan