Media Injection versterkt positie met Social Drums

Posted by | March 31, 2014 | News @nl | No Comments

Media Injection (MI) neemt per 1 mei 2014 de klanten en activiteiten van Social Drums over. Social Drums, onderdeel van Yocter, is gevestigd in Utrecht en biedt een alles in een social media webcare en management tool aan. Met deze overname versterkt Media Injection haar positie als marktleider in social media management tools.

Social Drums focust op online innovaties via Yocter

Social Drums is onderdeel van Yocter dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van nieuwe innovatieve online initiatieven. Om beide bedrijven tot volle bloei te laten komen en klanten goed te kunnen bedienen, heeft eigenaar en oprichter Godfried van Loo besloten om Social Drums te verkopen aan Media Injection en voor de toekomst zich te richten op nieuwe innovaties van Yocter en zijn werkzaamheden voor EEN Media. Van Loo zal zich aan Media Injection verbinden als adviseur.

Net als Media Injection, was Social Drums één van de eerste gespecialiseerde social media management tools in Nederland, waarvan de eerste versie in 2010 de markt op ging. “De ambitie van Media Injection is inspirerend en ik ben dan ook blij als adviseur bij de verdere ontwikkeling van hun platform betrokken te mogen zijn.” aldus Godfried van Loo.

Media Injection versterkt positie met Social Drums

Beide social media management tools hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, elk met een verschillende focus. Nu ook het bedrijfsleven zich stevig in het social media landschap heeft gevestigd, is de overname een logische stap. Achmed Awad: “De kennis en ervaring die we met deze overname binnenhalen, komt de ambitie van Media Injection ten goede.”

Met de overname zullen de huidige klanten van Social Drums worden aangeboden geheel over te gaan op het social media management platform van Media Injection. Social Drums zal na de overgang van de markt verdwijnen. Achmed Awad, CEO van Media Injection: ”We verwachten geen problemen in deze overgangsperiode, maar zullen uiteraard daar waar nodig assisteren om deze klanten zich thuis te laten voelen in ons platform.”

Over Social Drums

SocialDrums is een alles-in-één social media webcare en management tool. Naast Twitter, Facebook en LinkedIn koppelt SocialDrums ook websites, blogs, gadgets en apps. Kortom, een compleet pakket om medewerkers van de helpdesk tot beslissers op strategisch niveau betrokken te maken en te laten communiceren via de verschillende kanalen.

Over Yocter

Yocter ontwikkelt verrassende online innovaties door toepassingen te bedenken en ontwikkelen met net beschikbare technologie. In verschillende sectoren, online en offline. Van social media analyse software voor B2B klanten wereldwijd, tot zelflerende datasystemen of vernieuwende weerkaarten voor consumenten. Voor meer informatie: www.yocter.com

Over Media Injection

Media Injection is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in Social Media metrics & management. Het biedt bedrijven een uniek platform waarmee zij hun gehele social media marketingstrategie kunnen managen en monitoren. Het online conversatiedashboard (Saas) biedt een gecentraliseerde oplossing om campagnes te lanceren, betrokken te zijn bij de targetgroep en deze groep te analyseren met meer dan 100 indicatoren. Het social media managementplatform kan worden geïntegreerd met elk systeem. Media Injection heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf. Voor meer informatie en een demo: www.mediainjection.com

Leave a Reply