Media Injection versterkt positie met Fanrise

Posted by | March 03, 2015 | News @nl | No Comments
Media Injection neemt Fanrise over

Media Injection neemt Nederlandse Facebook analytics partij Fanrise over

Media Injection neemt de klanten en activiteiten van Fanrise over. Fanrise is gevestigd in Rotterdam en biedt Facebook analytics aan. Met deze overname versterkt Media Injection haar positie als social media software leverancier.

Fanrise focust op statistieken op Facebook

Fanrise geeft direct inzicht in statistieken op Facebook. Zo geeft Fanrise inzicht in engagement en top fans tussen verschillende Facebook pages. Om Fanrise door te ontwikkelen en de bestaande klanten meer mogelijkheden te bieden op het gebied van Facebook en Facebook advertising hebben beide partijen besloten de krachten te bundelen.

Sterkere positie in de markt voor Media Injection

Fanrise sluit naadloos aan op het vanuit Media Injection recent gelanceerde Facebook advertisingplatform The Next Ad. Dit platform zorgt op basis van gedrag gedreven advertising voor maximaal rendement uit het mediabudget van de klant. Door het combineren van externe gedragsdata en geavanceerde koppelingen met bestaande CRM databases kan een marketeer efficiëntere Facebook performance campagnes voeren.

Met de unieke kennis en ervaring van beide tools worden de mogelijkheden voor Facebook advertising aanzienlijk versterkt. Nu ook Facebook advertising een vogelvlucht heeft gemaakt in de wereld van social media marketing, is de overname van een tool als Fanrise een logische stap. Achmed Awad, CEO van Media Injection: “De kennis en ervaring die we met deze overname binnenhalen, komt de ambitie van Media Injection ten goede.”

Over Fanrise

Fanrise is in 2012 opgericht in Nederland en geeft inzichten in de statistieken van Facebook pagina’s. Naast de diepgaande statistieken biedt Fanrise ook de mogelijkheid om de Fanpagina te benchmarken met de branche en/of concurrenten. Dit inzicht zorgt ervoor dat er meer resultaat uit de marketing-inspanning kan worden gehaald. Fanrise monitort ruim 100.000 pagina’s en heeft ongeveer 3.500 gebruikers. Voor meer informatie: Fanrise

Over Media Injection

Media Injection is een Nederlands softwarebedrijf opgericht in 2010 en gespecialiseerd in social media software en Facebook advertising. Media Injection biedt bedrijven een uniek social media management platform, MI Connect, waarmee zij hun gehele social media marketingstrategie kunnen managen en monitoren. Daarnaast biedt Media Injection een uniek gedrag gedreven Facebook advertisingsplatform aan, The Next Ad. Welk platform, op welke manier effectief te gebruiken en hoe in te zetten? Oplossing op maat en ondersteuning met de service van Social Media Services. Media Injection is Europees marktleider in social media software en gaat Facebook Marketing Partner worden. Voor meer informatie en een demo: Media Injection & The Next Ad.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Media Injection.

Leave a Reply