Hier is jouw nieuwe content kalender

Posted by | August 27, 2014 | Engagement @nl | No Comments
Nieuwe contentkalender

Vanaf het begin van ons platform is de content kalender het centrale punt bij het publiceren van berichten. In de loop van de tijd is het aantal nieuwe netwerken toegenomen net als de hoeveelheid verschillende projecten. Daarnaast werden ieder jaar grotere aantallen berichten ingepland en gepubliceerd. Steeds vaker zijn meerdere mensen samen verantwoordelijk voor het monitoren en publiceren. Zo werd de content kalender steeds belangrijker, niet alleen voor de contentplanning maar ook voor het managen van de workflow.

De hoogste tijd om de content kalender onder de loep te nemen. Het doel was om vernieuwingen door te voeren die publiceren nog efficiënter en gebruikersvriendelijker zouden maken. Onze developers hebben daarbij feedback en vragen van onze klanten verwerkt in het ontwerp. Dus hier is jouw nieuwe content kalender!

Wat hebben we verbeterd? De content kalender in één oogopslag.Content Calendar - Monthly overview + Projects

Een grote verandering in de nieuwe content kalender: in één keer een compleet overzicht van al je projecten. Je ziet op eenvoudige wijze alle berichten die je hebt gepland (scheduled), voorbereid (drafts) of die al zijn gepubliceerd (published). Het per project controleren van de geplande berichten en concepten is nu verleden tijd. Uiteraard kun je nog steeds inzoomen op één of meer projecten.

Wekelijks overzicht

De berichten worden per week getoond. Op deze manier heb je tot in detail een praktisch overzicht van alles wat er deze week per project zal worden gepubliceerd. Veel van onze klanten willen dit overzicht af kunnen drukken om het met hun collega’s en hun team te delen. Navigeer nu gemakkelijk en snel door de content kalender: met één muisklik blader je door de weken. Terug naar de huidige week? Met een klik op de “Today”-knop keer je altijd terug naar de huidige week. Om te zien hoe jouw contentplanning er over de maand uitziet, is er ook een maandelijks overzicht aan de rechterzijde van het scherm. Klik op een bepaalde dag en je gaat direct naar het betreffende weekoverzicht.

Social media-management is nu easy peasy lemon squeezy!

De content kalender heeft een leuke mogelijkheid gekregen: kies zelf de kleuren van jouw projecten. Zo maak je een kleurrijk overzicht dat je inzicht vergroot in welk bericht wanneer zal worden gepubliceerd in welk project. Verder maken deze 3 verbeteringen werken met de content kalender een stuk makkelijker:

Lemon

1. We hebben sneltoetsen en mouseovers toegevoegd zodat het werken met ons platform sneller gaat: je hoeft minder te klikken om dingen gedaan te krijgen.
2. Conceptberichten worden nu overzichtelijk in de content kalender weergegeven. Je hebt in één oogopslag een compleet overzicht van alle concepten (drafts), ingeplande (scheduled) en gepubliceerde (published) berichten. Nieuwe gebruikersrechten (rechten van gebruikers kunnen zo worden ingesteld dat iemand alleen berichten als concept kan opslaan) helpen jou en jouw team om efficiënter te werken.
3. Om een nieuw bericht te beginnen klik je op de datum waarop je je bericht wilt publiceren, kies het juiste project en je bent klaar om het bericht te maken.

Meer weten over het Media Injection en wat ons social media management platform voor jou kan betekenen? Vraag een demo aan of neem contact met ons op.

 

Leave a Reply