Waarom Media Injection?

Social Media is een rijke bron van gegevens. Als deze gegevens effectief georganiseerd en geanalyseerd worden kunnen ze de sleutel zijn tot het succes van jouw strategie. Media Injections social media management platform is de oplossing voor deze uitdaging. Manage en beïnvloed de social media cyclus van engagement, content creatie en social CRM naar advertising. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Features engagement same

Ga in gesprek met je fans

Met het conversatie dashboard kun je op verschillende kanalen tegelijkertijd in gesprek gaan met je fans en klanten. Screenen, antwoorden en coördineren: alles wat je nodig hebt voor professioneel community management. Ontdek wat er gezegd wordt over jouw merk. Je kunt projecten definiëren en zo per campagne zien wat er op social media gebeurt. Media Injection helpt je jouw online wereld te managen, real time.

Een aantal kanalen in ons platform ✔ Facebook & Twitter ✔ Google+ & YouTube ✔ Instagram & Flickr ✔ LinkedIn & WordPress
 
 Om Engagement makkelijk te maken ✔ Mobiele app ✔ Taken aanwijzen ✔ Berichten markeren ✔ Projecten

 

Lees meer over de mogelijkheden      vraag nu een gratis demo aan

Publiceren waar en wanneer je wilt

Media Injection heeft een krachtig dashboard dat al je online campagnes, posts en conversaties in beeld brengt. De contentplanner zorgt ervoor dat je berichten kunt inplannen en maakt zo je werk makkelijker. De gratis Media Injection app houd je overal en altijd op de hoogte en je kunt reageren en publiceren wanneer en waar je maar wilt. Zet je strategie kracht bij met het meest complete social media management platform.

Feature publisher 08072015

Analyseer en rapporteer jouw activiteit op social media

Social media data kunnen bruikbare inzichten worden die je kunt inzetten voor nieuwe campagnes. Vergelijk verschillende kanalen en campagnes om te zien welke strategie jouw merk het meest oplevert. Wordt jouw merk in meerdere landen op de wereld verkocht, dan geeft het Media Injection-platform je inzichten per land, per merk en als je wilt wereldwijd. Lees meer over analytics    |    Vraag nu een gratis demo aan

Facebook Advertising

De juiste advertentie op het juiste moment aan de juiste persoon, geoptimaliseerd voor online en offline conversie. Het meten van offline conversies is één van onze unieke features. 

Monitoring

Verhoog jouw social media monitoring inspanningen en ontdek wat mensen op social media zeggen over jouw merk en je producten, real-time.

Social CRM

Media Injection houdt je op de hoogte van conversies en leads vanuit jouw social media netwerk. Welke campagne en content realiseert de meeste inkomsten? Media Injection zoekt het uit voor je.

Conversion Tracking

Duik in conversies en leads die vanuit jouw social media netwerk komen. Welke campagne en welke content genereert de meeste inkomsten? Media Injection zoekt het uit voor je. 

API

Gebruik onze API voor een koppeling met je bestaande customer service systems om social media naadloos te integreren in jouw organisatie. Op deze manier worden jouw CRM data verrijkt met actuele online gegevens over jouw klanten.

Mobiel

Beheer je social media met je mobiele telefoon. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwtjes over jouw merk, ook als je niet op kantoor bent.