Facebook Bedrijfsmanager. Stap op tijd over

Posted by | February 13, 2015 | News @nl | No Comments
shutterstock_169253417

Om verwarring weg te nemen die wellicht is ontstaan door e-mails, berichten en discussies, jou tegemoet te komen, hulp te bieden en je te attenderen. Een duidelijke uitleg en de voordelen van Facebook Bedrijfsmanager.

Wat is Facebook Bedrijfsmanager

Facebook Bedrijfsmanager is een stap vooruit in de inlogfase met de volgende voordelen:

 • Aan- of afmelden bij meerdere accounts
 • Wachtwoorden delen
 • Persoonlijke accounts koppelen aan werk voor klanten

Wat biedt Facebook Bedrijfsmanager nog meer?:

 1. Alles op één plek
  Zonder aanmeldgegevens te delen mensen laten werken aan pagina’s, accounts en apps. Alle Facebook-bedrijfspagina’s, advertentieaccounts en apps op één plek.
 2. Snel beheren en instellen
  Selecteer wat jij wilt delen met je collega’s of klanten. Pagina’s, accounts en apps snel beheren en instellen.
 3. Privileges
  Krijg duidelijk inzicht in wie toegang heeft tot je bedrijfsmiddelen. Wijzig of verwijder de toestemmingen van personen op een gemakkelijke manier.

In 5 stappen migreren naar Facebook Bedrijfsmanager

Stap voor 16 februari 2015 over naar Facebook Bedrijfsmanager. Migreer je gedeelde account en beheer al je advertentieaccounts en pagina’s met Facebook Bedrijfsmanager. Heb je jouw accounts nog niet overgezet? Volg dan onderstaand stappenplan.

 1. Zorg dat je alle e-mailadressen en wachtwoorden van de accounts bij de hand hebt op het moment dat je gaat migreren naar Facebook Bedrijfsmanager
 2. Meld je hier aan. Gebruik het gedeelde e-mailadres en wachtwoord die je gebruikt om je advertenties te beheren
 3. Klik op de aankondiging boven aan je scherm. De advertentieaccounts en pagina’s die zijn gekoppeld aan dat e-mailadres worden weergegeven
 4. Selecteer “Jij en andere mensen” als meerdere mensen toegang nodig hebben om je advertentieaccounts en pagina’s te beheren
 5. Je wordt gevraagd het e-mailadres en het wachtwoord in te voeren die zijn gekoppeld aan je persoonlijke Facebook-profiel om je identiteit te bevestigen. De persoonlijke gegevens in je account worden niet opgeslagen in je Bedrijfsmanager-account.

Nadat je stap 5 hebt voltooid, worden je advertentieaccounts en pagina’s gekoppeld aan een actief Bedrijfsmanagersaccount of wordt je gevraagd een nieuw account te maken.

Let wel nog op de volgende twee punten voor een volledige overstap:

 • Nadat je bedrijfsmiddelen zijn gemigreerd, moet je controleren of voor de advertentieaccounts en pagina’s de juiste toestemmingen zijn toegewezen aan werknemers en collega’s in je Bedrijfsmanager.
 • Om een Bedrijfsmanagersaccount te bevestigen, moet je een Facebook-pagina koppelen aan Bedrijfsmanager. Als je nog geen Facebook-pagina hebt, kun je er hier een aanmaken.

Aan de slag

Is iets je nog niet duidelijk? Wellicht dat jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Antwoord op de volgende onderwerpen: bedrijfsmanager gebruiken, bedrijfsmiddelen toevoegen, rollen begrijpen en privacy.

Kunnen wij jou ergens mee helpen? Dat doen wij graag. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Leave a Reply