Facebook Advertising

Bespaar 30% op je advertising budget met The Next Ad

ADS_SYMBOLS_DUTCH

Eerst was er engagement en waren er data en statistieken als bron voor advertenties. Vandaag is er Facebook Advertising via ons platform. Geen bedrijf dat zoveel informatie heeft over jouw merk en fans als dat wij hebben. Facebook Advertising betekent het verzenden van advertenties naar je toekomstige en bestaande fans. Niet zomaar een fan, maar precies gekozen personen gebaseerd op wat je al weet over je bestaande fans.

Facebook Advertising

Facebook Advertising is net een Formule 1 race. De raceteams zijn net op weg gegaan. Volle kracht vooruit en dan maar hopen dat je wint. Met behulp van pitstops probeer je de optimale instelling voor je coureur, je auto, de banden en de brandstofmix te vinden. Finetunen terwijl je rijdt. Deze pitstops kosten je al gauw 30% van je advertising budget.
Onze Facebook Advertising is ook een Formule 1 team, maar dan een die compleet ge-fine-tuned en geoptimaliseerd aan zijn race begint. Alle spullen, technieken en specificaties zijn ingesteld voor de start. Dit bespaart je 30% kosten aan bijstellen gedurende de race. Met andere woorden: je hele advertentiebudget wordt effectief gebruikt. Facebook Advertising met Media Injection heeft maar één doel: conversie.

Online en offline conversie

Het meten van de conversie is van cruciaal belang voor de optimalisatie van je investering. Media Injections advertising platform biedt je de baanbrekende mogelijkheid om zowel online als offline conversie te meten. Met behulp van onze technologie is het mogelijk om de effectiviteit van je Facebook Advertising campagne helemaal te meten tot en met de fysieke winkels. Met behulp van de CRM-integratie van Media Injection kun je toekomstige campagnes nog verder optimaliseren.

Powered by big data

Met jaren ervaring in gedragsanalyses en CRM data-opslag neemt Media Injection Facebook Advertising mee naar het volgende niveau. We combineren alle kennis uit het verleden met actuele gegevens van meer dan 200 gegevensbronnen. Zo vergroten wij de kansen voor het vinden van de optimale instellingen voor jouw campagne. Als jouw team moeite heeft om alle statistieken van vorige campagnes te begrijpen en te vertalen voor de volgende campagne, hebben wij de oplossing voor jou. Met behulp van semantische database-technologie kan ons platform miljoenen mogelijke relaties en connecties per seconde verwerken. Als er een sleutel tot jouw succes is, kunnen wij deze voor je vinden.

dart-fbads

Bespaar 30% op je advertising budget met The Next Ad vraag nu een gratis demo aan