Analytics

Met meer dan 200 statistieken brengen wij al jouw activiteit op social media in kaart

analytics_symbols_dutch

Statistieken die helpen om je prestaties te voorspellen

Elk social media management platform geeft je veel statistieken. De meeste geven aan wat je bereikt heb in het verleden. Media Injection gebruikt het verleden om te voorspellen hoe effectief je berichten in de toekomst zullen zijn. Hoe het bericht gaat presteren, wat de beste tijd is om te publiceren en hoe de cyclus van het bericht eruit gaat zien. Deze inzichten kunnen je helpen om de prestaties van je content en dus van je merk en bedrijf te verbeteren.

Vergelijk projecten

Een project is een krachtige manier om  alle data van een online campagne gestructureerd in te delen naar jouw voorkeur. Het publiceren van berichten kan alleen vanuit deze projecten. Zo verzamel je alle data van één project in één overzicht. Projecten kunnen bijvoorbeeld gecreëerd worden voor een product, een uitzending, een merk, een actie of voor een bepaalde periode.

projects

Social Media Demographics

Media Injection geeft informatie over de interactie en de interesses van je fans. Daarnaast kun je demografische gegevens zoals leeftijd en geslacht zien in een duidelijk overzicht.

Context Analyse

Het analyseren van de ruwe gegevens is een goede start.  Media Injection brengt sociale media-prestaties naar het volgende niveau door automatisch  de context en succesfactoren van een post te analyseren. Dit doen we met meer dan 200 prestatie-indicatoren.

Sentiment Analyse

Deze statistieken geven je een indicatie van het sentiment van jouw fans. Door te klikken op de rode, grijze of groene punt geef je sentiment aan een bericht. Na ongeveer 50 berichten een sentiment gegeven te hebben, krijgt een bericht in de toekomst zelf een sentiment mee, dat overigens altijd te wijzigen is.

Demographics copy
Context
Sentiment

Conversion Tracker

Duik in de conversies en leads die vanuit jouw social media netwerk komen. Welke campagne en content genereert de meeste inkomsten? Media Injection zoekt het uit voor je.

Rapportages

Met Media Injection draai je gemakkelijk rapportages uit.

Top Influencers

Hier vind je een overzicht van jouw grootste fans en beïnvloeders . Dit zijn de echte ambassadeurs voor jouw merk en je ziet ze verschijnen in het analyse dashboard.

Conversions
ROI
Influencers

Analyseer al jouw activiteit op social media vraag nu een gratis demo aan